Obsluha mísícího stroje
V pardubické pekárně hledáme nového kolegu či kolegyni, který se zaučí u tzv. mísícího centra a podle receptur bude chystat těsto. Na rozdíl od jiných druhů pečiva, formové chleby nepečeme v noci a proto se chodí jen na ranní směny.
Co tato práce obnáší?
Podle jednotlivých receptur navážíte suroviny, vše necháte dobře promíchat a vykynout. S mísením těsta nám pomáhají stroje a většina přípravy se řeší jen nastavením parametrů na dotykovém displeji. Občas je ale také potřeba vzít pytel se surovinami a dosypat je ručně..
Co je potřeba mít a umět?
Bylo by fajn, kdybyste měl/a výuční list. Práce mísiče je zodpovědná, takže by vám neměla chybět samostatnost, pečlivost a také by se vám při přípravě těsta neměly plést jednotky. Pokud máte zkušenosti z výrobní firmy, nebo dokonce z potravinářství, je to výhodou. A zkušení pekaři? Ti u nás mají vždy dveře otevřené.
Co je ještě dobré vědět?
Na rozdíl od jiných druhů pečiva, formové chleby nepečeme v noci. Proto se chodí jen na ranní směny, s kolegy se v práci budete střídat v režimu krátký/dlouhý týden. Nemusíte být zrovna olympionik, ale trocha fyzické zdatnosti se hodí. To kvůli občasné manipulaci s těžšími pytli.
Spolehněte se, že pro vás máme:
• Jistotu, stabilitu a výplatu vždy včas na účtu.
• Práci, která má smysl a ještě navíc voní.
• Stravenky v hodnotě 145 Kč.
• Po roce ve firmě týden dovolené navíc a příspěvek na penzijko k tomu.
• Vstřícné šéfy, fajn kolegy a zázemí velké české potravinářské firmy.
• Nejčerstvější pečivo přímo z pece, příspěvek na multisportku a další benefity.
Podrobněji to probereme osobně. Rozumíme tomu, že třeba nemáte po ruce čerstvě napečený životopis. Spojte se s námi, domluvíme si schůzku, kde si všechno potřebné řekneme.
Kontakt:
Petra Tomčíková
Mobil: 606 027 844
Zaujala Vás práce u nás?
Neváhejte a vyplňte kontaktní formulář. Budeme rádi, když nám pošlete i svůj životopis, ale není to podmínkou. Těšíme se na Vás!
Chci do UB